
מי אנחנו
גווידו היא מסעדה שמגישה אוכל איטלקי-אמריקאי. כלומר לא מה שמגישים ברומא או במילאנו, אלא מה שאוכלים כבר יותר ממאה שנה בארוחות של משפחות ממוצא איטלקי בניו יורק ובניו ג'רזי.
תת ז׳אנר של המטבח האיטלקי שהתפתח בארצות הברית סביב אוכל מנחם, בישול ארוך ונדיבות, במנות שאיטלקים אמריקאים אוכלים גם במסעדות וגם בבתים שלהם: ספגטי כדורי בשר למשל - באיטליה יש כדורי בשר ויש כמובן גם פסטה אבל בדרך כלל לא מערבבים בינהם. גם הצ׳יקן פרמזן המפורסמת שאצלנו קוראים לה שניצל, עגבניות ומוצרלה לא ממש פופולרית בארץ המגף, והכי מפורסם הוא סלט הסיזר - סלט בטעמים איטלקיים שהומצא בכלל במקסיקו (על ידי מסעדן שקראו לו סיזר) ולכן מיתולוגי במסעדות אמריקאיות אבל כמעט לא קיים באיטליה.
אנחנו ממש לא מסעדת שף ואפילו קצת גאים בזה. אין אצלנו צילחותים ופינפונים. ההשראה לאוכל שלנו אמנם מגיעה ממקומות רחוקים, אבל בסופו של דבר אנחנו מגישים אוכל ביתי ויין פשוט וטעים. לכן אנחנו משקיעים מאמצים גדולים להיות נדיבים ונגישים ככל האפשר - גם במנות וגם במחירים.